mashup stopped working

Home Forums MapPress Support mashup stopped working

This topic contains 5 replies, has 3 voices, and was last updated by  Chris 2 weeks, 5 days ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #17581

    dominik.wirtz
    Participant

    Hi i have a problem with CPT and mashup
    [mashup] <- displays correctly 10 of my CPT

    [mashup query"posts_per_page=-1&post_type=unterkuenfte"] <- everything i try to query displays all different CPTs in every CPT not only unterkuenfte one

    #17583

    Chris
    Keymaster

    Hi, WordPress will display ALL posts if there’s something incorrect in the query. For example, often the custom post type name is different from its displayed title.

    But your problem may be simple: there is a typo in the shortcode. All parameters need ‘=’ in front of them, so ‘query=’ not just ‘query’:

    [mashup query="posts_per_page=-1&post_type=unterkuenfte"]

    #17593

    clickandcreate
    Participant

    For what it’s worth, I seem to be having the same problem. My shortcode is this:

    [mashup query="post_type=community"]

    I’ve double-checked the post type slug, and it is correct. But the map is drawing in posts from other post types too, and I’m not sure why this is happening.

    I’m using the current version of Mappress Pro.

    #17595

    Chris
    Keymaster

    Hi,

    The original poster had a typo in the shortcode, but I did some testing after I saw your note and it turns out this is actually a bug. It’s fixed in 2.47.4, which should be available this afternoon.

    Thanks for letting me know.

    #17596

    dominik.wirtz
    Participant

    The Typo was just here, in my testing i had it with the “=” in front and many other variations. Thx for the fix, but 3 days to late for my update subscription… have to buy again first.

    #17598

    Chris
    Keymaster

    @dominik Sorry about the crossed wires, but thank you for the update. Hopefully the new version will correct the problem, I’ve just published it.

    #17600

    clickandcreate
    Participant

    @chris Thanks for the update. I installed the new version, and my mashup map is working again.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.